Тел.за поръчки: 0878 346 881
При поръчка над 40лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НАШАТА МИСИЯ

BIOVITA ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА ДА ПОЕМАТ КОНТРОЛА НАД СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ НА НАЙ-ОСНОВНО НИВО - ТЕХНИТЕ КЛЕТКИ. ЗАЩОТО, КОГАТО НАШИТЕ КЛЕТКИ СА ЗДРАВИ, НИЕ СМЕ ЗДРАВИ.


НАШИЯТ ПОДАРЪК


Как да забравиш за главоболието,честото боледуване, наднорменото тегло?

Отговор на този въпрос и всичко свързано със стреса, както и практични решения за справянето с него ще откриеш в безплатната електронна книга - "Справянето със стреса – верният път към по-добро здраве". Тя е плод на над 25 годишен професионален опит в областта на общата медицина, а също и на търсенията на хора, подложени на хроничен стрес.

Вижте още за книгата тук

 


БИОВИТА КЛЕТЪЧНА ГРИЖА ИНОВАТИВЕН ПОДХОД ЗА КЛЕТЪЧНО ЗДРАВЕ

- Японска Технология CombiCaps - пелети в масло;

 

- Производтсво по GMP във водещ фармацевтичен завод в Германия;

 

- Органични съставки с одобрени здравни претенции от Европейския Орган по безопасност на храните;

 

- Веган капсули;

 

- Без ГМО, глутен, лактоза, консерванти.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ ЛЕКАРИТЕ. НАУЧНО ДОКАЗАНО.

Това е повече от просто един лозунг за нас. Това е начин на живот. Ние работим ежедневно, за да създадем линия от добавки, които да осигуряват най-добрата възможна хранителна помощ. В основата стоят научно доказани съставки и експертни формулировки. Нашите продукти са подложени на продължително тестване на качеството, което надвишава нормите на ЕС. Всичко това гарантира, че здравните добавки на БиоВита са най-безопасните и най-надеждните продукти, които могат да бъдат закупени на пазара. Ние искрено желаем да предложим на нашите клиенти качество, на което могат да се доверят. Но нашият ангажимент не спира до тук. Базирайки се на последните научни изследвания, ние непрекъснато преформулираме съществуващите продукти или добавяме нови такива към нашата гама.Природата в нашите продукти
Content
БиоВита