Тел.за поръчки: 0878 346 881
При поръчка над 40лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПАКЕТ ДЕТОКС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 30 капсули + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3 30 капсули+ХЕПАВИТ 30 капсули


57.00лв.

брой:


  • Описание
  • Детайли
  • Отзиви

ПАКЕТ ДЕТОКС


МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 30 капсули + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3 30 капсули+ХЕПАВИТ 30 капсули

Верен помощник в детоксикацията на клетъчно ниво

 


      Празниците са прекрасен повод да се видим с близки и приятели.Те са съпроводени от богати трапези с вкусни неща за ядене и пиене.Обикновенно след такива срещи се чувстваме преяли и препили.Имаме тежест,подуване на корема.Да не говорим за натрупаните килограми.Сега е момента за детоксикация/изчистване/на организма.

        Ето защо Ви предоставяме ПАКЕТ ДЕТОКС - МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3+ХЕПАВИТ на по-изгодна цена.


        Комбинацията между продукти със сходно действие винаги води до по-добри резултати.

 

       МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН представлява уникална комбинация от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза на клетките и има силата да регулира имунната функция и да поддържа доброто здраве на човека още от ранна възраст.


      Съставката тимоквинон в Маслото от черен кимион подпомага естествената среда в организма. Представлява силен антиоксидант и помага за прочистването от токсини,допринася за поддържане на оптимален баланс. Той показва изключителни противовъзпалителни и аналгетични качества.,помага при оксидативен стрес, рак, имунен дефицит и диабетни усложнения.

 

       Омега-3 мастните киселини в МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ могат да намалят кръвното налягане, да подобрят функцията на кръвоносните съдове в това число и на артериите, да намалят слепването на тромбоцитите,а от там образуването на тромби.


       Докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (ЕРА) могат да окажат защитен ефект върху сърцето чрез подобряване на функцията на митохондриите - „енергийните централи" на клетките.


      Повлиявайки благотворно мастната обмяна се намалява отлагането на лошите мазнини по стените на кръвоносните съдове и от там се забавя процеса на атеросклероза.


      Омега-3 мазнините повлияват благоприятно нивата на триглицеридите и „добрия холестерол" (HDL).


      Всичко това води до подобрено кръвообръщение в целия организъм ,по-добра работа на очистващите органи-черен дроб,бъбреци,бял дроб и повече изхвърлени токсини.

 

      ХЕПАВИТ е хранителна добавка за пълноценна работа на черния дроб и поддържане на оптимални здравословни нива на холестерола.


     Екстрактът от бял трън в ХЕПАВИТ е доказан с положителното си влияние върху обменните и пречистващи процеси в черния дроб.Той подпомага възстановяването на увредените чернодробни клетки и с това изхвърлянето на токсини.

 

      Екстрактът от ферментирал червен ориз е подходящ за естествено балансиране на нивата на холестерол и липидни параметри. Този ефект се подсилва от включените Витамин Д3 и Витамин К2, като цялостен положителен ефект за здрава сърдечно-съдова система.


      Поддържането на добро здраве на черен дроб и чревна флора е предпоставка за оптимално здраве на целия организъм.


      Препоръка за дневен прием на Пакет ДЕТОКС:


МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН- 1 капсула дневно по време или след храна

МАСЛОТО ОТ ВОДОРАСЛИ -1 капсула дневно по време или след храна 

ХЕПАВИТ - 1 капсула дневно/вечер/ 1 час преди или след храна

 

      Нашият съвет е добавките да се взимат по различно време на деня-например едната капсула сутрин ,другата на обяд ,ХЕПАВИТ -вечер.

     За постигане на оптимални резултате съчетайте добавките с балансирано хранене и добър двигателен режим,приемайте достатъчно вода.Указание за употреба:


     За постигане на оптимални резултати се препоръчва 3 месечен курс на приложение.
     При спазване на преоръчителната дневна доза странични ефекти не се наблюдават.
     Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


Условия на съхранение:

 

     На стайна температура 15-25 С, без пряка слънчева светлина, на сухо място. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

  • 998 Налични бройки

Be the first to write a review.  Write a Review.

Content
БиоВита