Тел.за поръчки: 0878 346 881
При поръчка над 40лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Великденска оферта - 2 x МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега-3


36.00лв.

брой:


  • Описание
  • Детайли
  • Отзиви

Великденска оферта

2 x МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ подарък

За сияйна кожа,здрави нокти и блестяща коса

 

           Комбинацията между продукти със сходно действие винаги води до по-добри резултати. Ето защо при покупката на  2 x  МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН Ви подаряваме една опаковка  МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3.

 

          МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН се характеризира с уникалната комбинация от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза в клетките и клетъчна регенерация. Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими), омега 6 и 9, витамини A, B1, B2, В6 и C, каротен, ниацин, фолацин, както и калий, калций, фосфор, магнезий, натрий, желязо, манган, селен, мед, и цинк. Има високо съдържание на линоленова киселина (основна мастна киселина за поддържане на здрава кожа), олеинова и палмитинова киселина.
.
           Уникалният за растението тимоквинон подпомага естествената среда в организма.Представлява силен антиоксидант и допринася за поддържане на оптимален баланс в тялото,предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали, включително тези отвисоки нива на стрес.Подобрява възстановяването на увредените клетки.Всичко това води до подобряване състоянието на тъканите,в това число на кожата,косата и ноктите.           МАСЛОТО ОТ ВОДОРАСЛИ представлява екологичен растителен източник на Омега 3 мастни киселини(DHA-40% и EPA) подходящ за вегани.
Въпреки, че рибеното масло е добре известно с високо съдържание на EPA и DHA, микроводораслите като фитопланктон са естествения източник на DHA(докозахексаенова киселина )и EPA(Ейкозапентаенова киселина )Омега-3 мастни киселини. Те произвеждат Омега-3 мастни киселини, а рибите консумирайки фитопланктон представляват транспортно средство на Омега-3 за човешкия организъм.
           Омега-3 мастни киселини са жизненоважен компонент за всяка клетка на човешкия организъм. Наричат се есенциални мастни киселини, защото организмът не може сам да ги произведе и трябва да ги набави с храната.
Омега-3( DHA и EPA) имат многобройни ползи за здравето. Те са важни за кожата и растежа на косата, както и за правилните ендокринни, невронни и репродуктивни функции на тялото.

 

Препоръка за дневен прием:

         МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН- 1 капсула дневно 1 час преди или след храна .

         МАСЛОТО ОТ ВОДОРАСЛИ -1 капсула дневно 1 час преди или след храна .

         Нашият съвет е да се взимат по различно време на деня-например едната капсула сутрин ,другата на обяд или вечер. 

 

Указание за употреба:   

         За постигане на оптимални резултати се препоръчва 3-месечен курс на приложение.
         При косопад-6-месечен курс.

          При спазване на преоръчителната дневна доза странични ефекти не се наблюдават.
          Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Условия на съхранение:


        На стайна температура 15-25 С, без пряка слънчева светлина, на сухо място. Да се съхранява на място недостъпно за деца.Производител: Goerlich Pharma GmbH Германия по поръчка на БИОВИТА 14 ООД

  • 288 Налични бройки

Be the first to write a review.  Write a Review.

Customers who bought this product also purchased...


Content
БиоВита