Тел.за поръчки: 0878 346 881
При поръчка над 40лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПАКЕТ ИМУНО - МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3+КОЕНЗИМ Q 10/КЮ ТЕН/


67.00лв.

брой:


  • Описание
  • Детайли
  • Отзиви


ПАКЕТ ИМУНО
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3 + КОЕНЗИМ Q 10/КЮ ТЕН/
Верен помощник в борбата с вируси, бактерии и гъбички

 

 

Комбинацията между продукти със сходно действие винаги води до по-добри резултати. Ето защо Ви предоставяме ПАКЕТ ИМУНО - МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ Омега 3 + КОЕНЗИМ Q10/КЮ ТЕН/ на по-изгодна цена.

 

 

         КОЕНЗИМ Q10 (Кю тен, Со Q10, витамин Q10, убиквинон) е витаминоподобна субстанция, която се синтезира в човешкото тяло. Необходим е за основното функциониране на клетките. Участва в процесите на клетъчно дишане, като неутрализира свободните радикали. Присъства в клетъчните митохондрии и е естествен катализатор в дихателните вериги. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти.


        Коензимът е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от опасното действие на свободните радикали. Съединението спомага за забавяне процесите на окисление и стареене на тъканите, спира мутацията на здравите клетки,намалява възпалението.


        Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби.


        Антиоксидантните свойства го правят надежден помощник в борбата с вируси,бактерии и гъбички.        МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН спомага за нормалните функции на имунната система и подържане на оптимално здраве.


         Характеризира се с уникалната комбинация от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза в клетките и клетъчна регенерация.


          Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими), омега 6 и 9, витамини A, B1, B2, В6 и C, каротен, ниацин, фолацин, както и калий, калций, фосфор, магнезий, натрий, желязо, манган, селен, мед, и цинк. Има високо съдържание на линоленова киселина (основна мастна киселина за поддържане на здрава кожа), олеинова и палмитинова киселина.

          Една от най-важните съставки нигелон действа благоприятно на дихателните пътища.


          Уникалният за растението тимоквинон подпомага естествената среда в организма.


         Представлява силен антиоксидант и допринася за поддържане на оптимален баланс в организма.

 

         МАСЛОТО ОТ ВОДОРАСЛИ представлява екологичен растителен източник на Омега-3 мастни киселини(DHA-40% и EPA) подходящ за вегани.


         Омега-3 мастни киселини са жизненоважен компонент за всяка клетка на човешкия организъм. Наричат се есенциални мастни киселини, защото организмът не може сам да ги произведе и трябва да ги набави с храната.


         Омега-3( DHA и EPA) имат многобройни ползи за здравето. Те подобряват състоянието на клетките на имунна защита и помагат в борбата с причинителите на инфекции-вируси, бактерии, гъбички, както и за правилните ендокринни, невронни и репродуктивни функции на тялото.


         Препоръка за дневен прием на Пакет ИМУНО:


КОЕНЗИМ Q10 -2 капсули дневно 1 час преди или след храна

МАСЛОТО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН- 1 капсула дневно 1 час преди или след храна .

МАСЛОТО ОТ ВОДОРАСЛИ -1 капсула дневно 1 час преди или след храна .


       Нашият съвет е да се взимат по различно време на деня-например едната капсула сутрин, другата на обяд, третата -вечер.       Указание за употреба:


За постигане на оптимални резултати се препоръчва 3-месечен курс на приложение.


При спазване на преоръчителната дневна доза странични ефекти не се наблюдават.


Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


     Условия на съхранение:

На стайна температура 15-25 С, без пряка слънчева светлина, на сухо място. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

  • 998 Налични бройки

Be the first to write a review.  Write a Review.

Content
БиоВита