Тел.за поръчки: 0878 346 881
При поръчка над 40лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПРОМО ПАКЕТ 2+1 БИОВИТА МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ DHA 40% 625 mg.


59.60лв.

брой:


  • Описание
  • Детайли
  • Отзиви

 

 

Скъпи приятели,

Тъй като за най-добри резултати  оптималният прием на продукта е три месеца , предлагаме ПРОМО ПАКЕТ 2+1 Биовита масло от водорасли Омега-3  625мг.-

 

 

плащате 2 опаковки /60 капс./-

 

получавате 3 опаковки /90 капс./

 

 

 

 

BioDHA® е патентовано масло от микроводорасли Schizochytrium и представлява екологичен растителен източник на Омега 3 мастни киселини(DHA-40% и EPA) подходящ за вегани.

Въпреки, че рибеното масло е добре известно с високо съдържание на EPA и DHA, микроводорасли като зоопланктон и фитопланктона са естествения източник на DHA(докозахексаенова киселина )и EPA(Ейкозапентаенова киселина )Омега-3 мастни киселини. Те произвеждат Омега-3 мастни киселини, а рибите консумирайки фитопланктон представляват транспортно средство на Омега-3 за човешкия организъм.

Омега-3 мастни киселини са жизненоважен компонент за всяка клетка на човешкия организъм. Наричат се есенциални мастни киселини, защото организмът не може сам да ги произведе и трябва да ги набави с храната.  

Предназначение:

Омега-3( DHA и EPA) имат многобройни ползи за здравето. Те са важни за кожата и растежа на косата, както и за правилните ендокринни, невронни и репродуктивни функции на тялото. Тези мастни киселини са се доказали като изключително важни за нормалното развитие на тъканите по време на бременност и ранна детска възраст. Приемът на Омега-3 намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

DHA е омега-3 мастна киселина, която вече е широко признат като физиологично важно хранително вещество в мозъка, за нормалното функциониране на нервната тъкан (включително когнитивните функции, способността за учене, памет и т.н.) и в ретината на окото, за зрителна острота.

DHA представлява 40% от полиненаситените мастни киселини в мозъка и 60% от полиненаситени мастни киселини в ретината. Около 50% от теглото на плазмената мембрана на неврон се състои от DHA. Неговото значение в здравеопазването е все по-голям. Подобрява всички процеси по време на жизнения цикъл на човек.

 

Съставки:

Всяка капсула съдържа Масло от водорасли BioDHA® 625 mg

Други съставки: царевично нишесте, глицерол изграждат капсулата

Не съдържа съставки от генно-модифицирани организми.

Капсулата е сертифициранс Halal и Kosher сертификати, задоволявайки изискванията за прилагане на продуктите от вегани и хора ограничили употребата на животински продукти.

 

Препоръка за дневен прием:

1 капсула 625 mg дневно преди или по време на храна с вода

 

Указание за употреба:

За постигане на оптимални резултати се препоръчва 3 месечен курс на приложение.

 

 При спазване на преоръчителната дневна доза странични ефекти не се наблюдават.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

Условия на съхранение:

На стайна температура 15-25 С, без пряка слънчева светлина, на сухо място. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

 

ПроизводителGoerlich Pharma GmbH Германия за БИОВИТА 14 ООД, 1303, гр. София, бул.“Александър Стамболийски“ 89, тел. +359 878 346 881; +359 896 898 312; silvanapopova@abv.bg

 

 

 

 

  • 987 Налични бройки

Be the first to write a review.  Write a Review.

Content
БиоВита